Wie ben ik

Ik ben Joost Heijmans. Ik ben getrouwd, vader van twee dochters en een echte administratieve duizendpoot. Ik heb ruime praktijkervaring opgedaan bij diverse accountants- en administratiekantoren in Midden-Brabant. Deze ervaring zet ik nu volwaardig in voor mijn eigen praktijk.

Mijn concept is het antwoord op alle vragen waar u als ondernemer tegenaan loopt. Ik minimaliseer de administratieve inspanningen. Zo blijven de werkzaamheden en kosten op het administratieve vlak beperkt tot een minimum. Geen halve oplossingen, dure fiscale adviezen of ingewikkelde constructies. Maar een simpele totaaloplossing voor een vaste prijs per maand.

De communicatielijnen houd ik graag kort en persoonlijk. De boekhouding doe ik namelijk niet vóór u, maar mét u.

Joost Heijmans verzorgt uw administratie, ZONDER POESPAS